14 napos elállási jog / Elégedett vásárló garancia / Visszavásárlási garancia

A vásárlónak joga van tizennégy napon belül indoklás nélküli elállási joga gyakorlásához. Ezen időn belül lehetősége van ügyfélszolgálatunkra elállási jogot benyújtani. A vásárlónak lehetősége van a terméket eredeti csomagolásban, eredeti számlával, nem sérült, nem koszos eredeti állapotban visszaküldeni részünkre és annak vételárát visszatérítjük. A visszaküldés díja a törvény értelmében a vásárlót terheli. A vásárló által kifizetett összeget haladéktalanul visszafizeti az lfgardrob.hu. Az lfgardrob.hu köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő tizennégy napon belül visszatéríteni.

Az elállási jog abban az esetben is gyakorolható, ha a Termék nem hibás vagy sérült, pusztán valamilyen szempontból, – amit a vásárló nem köteles megosztani az eladóval – nem felel meg a vásárló igényeinek.

Ebben az esetben kérjük, jelezze írásban az ügyfélszolgálatunknál emailben!

A tizennégy napon belül visszaküldött termékek árát megtérítjük. A terméket változatlan és nem rendszeresen használt állapotban, az eredeti csomagolásnak megfelelő csomagolásban kell visszaküldeni.  A visszaküldés költségét a vásárló fizeti.

Garantáljuk, hogy a kézbesített termékek megegyeznek az lfgardrob.hu honlapon található leírással.

Cserejog

Ha a vásárló nincs megelégedve a vásárolt termékkel, jogában áll azt visszajuttatni részünkre. Ügyfélszolgálatunk segít a csere lebonyolításában. Csak a változatlan és használatlan állapotban visszaküldött termékeket cseréljük vissza. A visszaküldés és a szállítás költsége a vásárlót terheli. A cserejog csak az EU-n belül kiküldött csomagokra érvényes. Jótállást a termékekre kézhez vételtől számítva hat hónapig biztosítunk.

A termék visszaküldése

Amennyiben a vásárló eláll a vásárlástól, mert a termek nem megfelelő a számára színben vagy méretben, abban az esetben a vissza áru postaköltsége a vevőt terheli. A termékek visszaküldésének díját a szolgáltató állja, ha sérült termékről van szó, vagy tévesen küldött árut kapott.

A sérülés mentes visszaérkezés érdekében kérjük, a visszaküldendő terméket gondosan csomagolva vissza a dobozba vagy bármilyen vastagabb zacskóba. Győződjön meg arról, hogy a csomag zárt dobozban érkezzen meg a feladóhoz. A meg nem érkezett csomagok ért felelősséget nem vállalunk, így a visszaküldött csomag követési számát mindenképp őrizze meg.

Az elállási nyilatkozat kitöltése után, kérem a kapott számlát és a nyilatkozatot tegye bele a vissza áru csomagba és tüntesse fel a számlaszámát, melyre visszautalhatjuk a termék összegét. Közreműködését megköszönjük, mert így könnyíti a feldolgozás menetét.
Amint megérkezett a vissza áru csomag, a termék(ek) vizsgálata következik. Megnézzük hogy a termékek ugyan olyan állapotban vannak-e, mint kiszállításkor.
Amennyiben megfelelő állapotban találjuk a visszaküldött terméket, 15 napon belül visszautaljuk az összeget a feltüntetett számlaszámra.

Abban az esetben nem cseréljük vissza a termékeket ha:

  • vevő hibájából sérülés, szakadás, vágás keletkezett a terméken
  • dekor kozmetikai nyomok/foltok találhatók a ruházaton
  • erős kellemetlen szagú állapotban érkezik vissza, dohány, füst szag
  • testnedv foltjai található a ruhán
  • viselt, koszos állapotban van
  • mosott állapotban van
  • a belső címkék kivágása után, hiányos címkék esetén

Sérült vagy hibás állapotban érkezett ruházat esetén kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, ahol pontosíthatjuk a továbbiakat: info@lfgardrob.hu

Visszaküldés címe:
Faragó Lilla EV.
6724 Szeged Mérey utca 6b