Kedves Hölgyeim!

Lilla vagyok az Az LF GARDROB alapítója és kreatív vezetője. Álmom és hitvallásom vált valóra ebben a márkában, amellyel szeretném Titeket, Nőket felemelni, magabiztossá tenni a divaton keresztül egyedi stílusú, különleges ruhák és kiegészítők bemutatásával. Számomra a divat egy önkifejezés, ahol lehetőségünk van megmutatni az egyéniségünket, és míg az LF GARDROB-nál mindig az aktuális trendeknek megfelelő szetteket mutatom be, fontosnak tartom az egyéni stílus hangsúlyozását variálható, örök darabok használatával.

Nőnek lenni és a nőiességet megélni mindenkinek mást jelent, ezért állítottam össze az LF GARDROB csinos, hétköznapi-olaszos stílusú kollekciójából olyan outfiteket, amelyek bemutatják, hogyan lehet egy sportos megjelenés nőies, vagy épp hogyan viselj elegáns ruhát hordható laza stílusban.

Fontosnak tartom, hogy merjünk kilépni a komfortzónánkból, és mutassuk meg, hogy a szürke hétköznapok is lehetnek színesek.

A shopban rengeteg soft touch termékkel találkozhatsz, melyek a mindennapjaid kényelmét biztosítják.

 

Örülök, hogy bekukkantottál, és részese leszel egy izgalmas vásárlásának.

Amennyiben segítségre vagy tanácsra van szükséged, akkor keress bizalommal az alábbi elérhetőségen :

📩 E-mail : info@lfgardrob.hu
📱 Tel.szám :

Az új LF GARDROB outfitetekről szívesen várjuk képeiteket e-mailben, vagy a Facebookon és Instagramon #lfgardrob jelzéssel – adjunk ötletet másnak is 😉 Nekünk számít az, hogy miben érzitek magatokat kényelmesen, és szeretjük látni a legújabb összeállításaitokat.

#lfgardrob #welovetoseeyourpictures

Stílusos napot mindenkinek!
Xoxo Lilla